Loader
img
HOTEL INFORMATION

Location

Restoranti Iliria me një dekor të veçantë modern e mbretëror ju ofron një eksperiencë mbresëlënëse, me një meny të pasur të krijuar nga kuzhinierët tanë ndërkombëtar. Menyja që ne ofrojmë është tipike mesdhetare me produkte origjinale dhe shije të veçantë. Ju rekomandojmë të provoni kuzhinën në restorantin “Iliria”. Gjatë verës hoteli hapë një terracë të madhe me orendi përkatëse të stilizuara, në sheshin kryesor “Nëna Terezë”.

img
img
img
img

The Suncity of Sunyani

Piano Lounge dhe Koktej Bar janë  vende që duhet vizituar në Prishtinë, atmosferë e këndshme afër zjarrit, dekorim me stil modern mbretëror, me dizajn elegant dhe koleksion të rrallë të verërave, konjakëve dhe koktejeve do ju mundësoj të kuptoni se çfarë është jeta në të vërtetë. Launge Bar është i hapur deri në orët e vona.

img
img
img
img

Cigar Club

Ju ofron puro të cilësisë së lartë si dhe një shërbim të shkëlqyeshëm, një atmosferë të këndshme private, qoftë në shoqërinë e  miqve tuaj apo partnerëve të biznesit, ju do të shijoni qëndrimin tuaj në Cigar Club të dizenjuar enkas për ju që dini të shijoni një puro të rrallë.

Cigar Club ofron  pije dhe ushqim nga menyja e pasur në Lounge Bar.

img
img
img
img